Oboževalce kar pogasili

Paul Mccartney
beatles waving

Oboževalce kar pogasili

Oboževalce Beatlov so v Beirutu pogasili kar s peno za gašenje požara. Več sto jih je zasedlo pristajalno stezo na letališču. Mali incident se je pripetil 7. junija 1964. Skupina je letela iz Amsterdama v Hong Kong, zaradi dolge poti pa se je morala ustaviti v več mestih in napolniti rezervoar.

 

Ustavili so se še v Zürichu, Karachiju, Calcutti in v Bangkoku, in skoraj z vsakega letališča so jih navdušenih, skoraj fanatični oboževalci pregnali. V Beirutu se je dodatno zapletlo. Ko je množica privržencev skupine vdrla na pristajalno stezo letališča, so jih policisti in gasilci zadržali šele s peno za gašnje požara. Mirno je bilo le v Calcutti, kjer so si lahko Beatli zgodaj zjutraj v miru privoščili vsaj skodelico čaja.

 

Nostalgični lahko spomine na uspešnice obudite v kratkem. Na Dunaju bo 27. junija koncertiral nekdanji član te skupine Paul McCartney. Za vstopnico s prevozom boste odšteli med 120 in 172 evri, z nekaj sreče pa boste lahko na koncert odpotovali tudi z Radiem Ekspres. Pozorno nas spremljajte tudi v prihodnjih tednih!

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...