Obiskal nas je Toni Kapušin iz Obvezne smeri

IMG_20150527_080132~2
ObveznaSmer2014

Obiskal nas je Toni Kapušin iz Obvezne smeri

V studiu nas je obiskal vodja legendarne skupine Obvezna smer Toni Kapušin. Skupina letos namreč praznuje 30. obletnico, ki jo bodo posebej obeležili prihodnje leto z več koncerti.

 

Toni pravi, da nikoli niso zares povsem obmirovali, da so ves čas kot trio ali duo koncertirali na manjših koncertih, porokah, zabavah in drugih prireditvah, pogrešajo pa prave koncerte z bobni, živo glasbo, veliko publiko.

 

Z voditeljem Tomažem Okornom sta obujala spomine na 80-a leta, ko smo žvečili Čunga Lunga in ko je bila nadvse popularna “stoenka”. Vozili so jo tudi člani Obvezne smeri, z njo podrli prometni znak “obvezna smer” in tako posvojili ime.

 

Skupino si bomo zagotovo zapomnili po večnih, kot so »Srce je popotnik«, »Čez praznike spet bom doma«, »Zaplešiva ča-ča-ča«, »Komaj ti je 17 let«, »Moja Slovenija« in drugih!

 

Tokrat predstavljajo staro uspešnico v novi preobleki. Pesem »Naj zavlada mir« je Toni napisal leta 1994 zaradi nenehnih vojnih spopadov po svetu. Tokrat jo želijo plasirati tudi izven naših meja.

 

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...