Zgodovina

Radio - zgodovina

Zgodovina

Konec leta 2005 je prišlo do ideje – in hkrati tudi nuje – da program znanega, a ne več tako poslušanega programa Radia Gama MM korenito spremenimo. Zavedali smo se, da za velik korak naprej ne bodo dovolj samo programske spremembe, da bo nujna tudi sprememba imena. Odločitev ni bila lahka.

 

Z novim programom smo poslušalcem želeli ponuditi nekaj, kar so na slovenskem radijskem trgu pogrešali in so od nove radijske postaje želeli. Raziskali smo trg, izbrali novo ime in sestavili novo, odlično radijsko ekipo.

 

Aprila 2006 se je “rodil” nov program, Radio Ekspres. Poslušalcem smo ponudili številne novosti, odličen glasbeni izbor največjih uspešnic vse od 60-ih do 90-ih let z glavnino glasbe iz 80-ih let. Glasbo smo nadgradili tudi s številnimi, do takrat na radijskem trgu še dokaj neuveljavljenimi programskimi in promocijskimi aktivnostmi.

 

Odzivi poslušalcev so bili izjemni, nad pričakovanji. Radio Ekspres se je že po prvem mesecu oddajanja uvrstil na sam vrh najbolj poslušanih komercialnih radijskih postaj v Sloveniji.

 

Nenehno nadgrajevanje programa, poslušanje in uresničevanje želja naših poslušalcev pa nam zagotavljajo, da Radio Ekspres še danes ostaja ena najbolj poslušanih radijskih postaj v državi.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...