Glasba

tina_turner
bruce_springsteen_on_bike

Glasba

Na Radiu Ekspres živimo z glasbo. Je najmočnejši element našega programa. Predvajamo vam pesmi 80-ih in 90-ih let prejšnjega stoletja, tudi starejše nikoli pozabljene, ne zanemarjamo pa niti najboljših pesmi, ki so zaznamovale prvo desetletje po letu 2000 in danes.

 

Glasba je neizogibna v našem vsakdanjiku, spremlja nas na vsakem koraku: v avtomobilu, v službi, v trgovinah, ob rekreaciji, pri frizerju, v čakalnici … Dojemamo jo seveda osebno; vsak ima svojega najbolj priljubljenega izvajalca in najljubšo pesem. Trudimo se jih zajeti čim več.

 

Na Radiu Ekspres vam ponujamo preizkušeno najboljši izbor; vrtimo le glasbo, ob kateri se dobro počutimo, ob kateri lažje zadihamo, ob kateri nam čas hitreje mineva tudi v najbolj naporni službi. Predvajamo vam res najboljšo glasbo.

 

Med našimi najbolj predvajanimi izvajalci najdemo Tino Turner, Cher, Robbieja Williamsa, Madonno, Eltona Johna, Erosa Ramazzottija, Joeja Cockerja, Michaela Jacksona, Roxette, Shanio Twain, Bajago, Parni Valjak … Vsekakor ne zanemarjamo niti slovenske glasbe, zlasti pesmi, ki so bil spisane v 80-ih in 90-ih letih.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...