Novo resničnostno darilo

Slepa ljubezen

Novo resničnostno darilo

Planet TV nam nudi novo oddajo, Zmenek na slepo. Če se lahko zaljubimo v nekoga, ki ga ne moremo videti, bo skušala ugotoviti voditeljica Jasna Kuljaj. Jutranji voditelj Tomaž je pred prvim predvajanjem radoveden, rad bi vedel, ali se potencialni pari v oddaji resnično ne morejo videti.

 

“Ne, v ločenih stanovanjih so, med njimi je varnostnik. Nimajo dostopa do telefona, interneta, tako da na noben način ne morejo vedeti, kdo je v drugem stanovanju. Edini prostor, kjer pa se “vidijo” je ta temna soba, kjer pa je popolna tema,” Tomažu razloži Jasna Kuljaj. Odločitev, koga bodo izbrali, da ga bodo v resnici videli tudi na svetlem, bo torej sprejeta le na podlagi občutij.

 

V temni sobi sicer – očitno – ni nekih omejitev, pričakujemo lahko tudi žgečkljivosti. “In to že v prvi oddaji, kar me je res presenetilo. Mislila sem, da Slovenci nismo tako sproščeni, zlasti ob zavedanju, da nas snemajo,” pravi Jasna.

 

Na oddajo se dekleta še vedno lahko prijavijo, Tomaža pa ob tem zanima predvsem zmenek z Jasno. Slišal je namreč, da jo na zmenke vabijo tudi 80-letniki. “Že kar nekaj let. Verjetno je to povezano tudi z oddajo, ki sem jo prej vodila. Gledala jo je predvsem starejša populacija. Verjetno bom šla še kdaj na zmenek tudi s kom, ki ne bo prišel s pal’čko,” se pošali Jasna.

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...