Odgovori na vaša vprašanja o Ljubljani

ladjica ljubljanica
ljubljanski zmaj
koseki bajer visitljubljana

Odgovori na vaša vprašanja o Ljubljani

V studiu smo znova gostili ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki je odgovarjal na vprašanja o Ljubljani. Župana običajno gostimo vsak prvi četrtek v mesecu, tokrat pa smo njegov obisk prestavili zaradi nedeljskih volitev. Če ste zamudili katerega od njegovih odgovorov, ga najdete spodaj.

 

 

Sabina iz Podutika: “Obe vprašanji sta vezani na Podutiško cesto v smeri Toškega čela. Prvo vprašanje je, kdaj bo optika v Podutiku, drugo pa, kdaj bo tam urejen javni vodovod.”

 

 

Miha z Malgajeve ul. v Ljubljani: “Na podaljšku Gosposvetske ulice se je včasih dalo zaviti levo, zdaj je pa tam urejen enosmerni promet. Če koga pobereš pri sindikatih, se ne da zaviti levo in nastaja gneča. Zakaj tako?”

 

 

Petra dela na Mali ulici v Ljubljani: “Na Mali ulici smo imeli smetnjake za ločeno zbiranje odpadkov, tudi za plastiko in papir, vendar so nam jih odpeljali. Zakaj? V bližini je kar nekaj lokalov.”

 

 

Matjaž je imel vprašanje o Ižanki: “Ižanko so lepo uredili, kdaj bodo pa table umaknili, delo na cesti in omejitev 40 km/h?”

 

 

Sonja je županu zastavila vprašanje o bežigrajskem stadionu: “A se bo v naslednjih štirih letih kaj premaknilo pri tem stadionu?”

 

 

Janjo je zanimalo, kdaj bo na Razdevškovi na Rakovi jelši urejena kanalizacija:

 

 

Še zadnje vprašanje voditelja Tomaža o prvem projektu, ki se ga bo novi-stari župan lotil v novem mandatu:

 

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...