Nova različica albuma Led Zeppelin

Led Zeppelin - Press Conference

Nova različica albuma Led Zeppelin

Oboževalci skupine Led Zeppelin nestrpno pričakujejo tehnično posodobljeno in dopolnjeno različico njihovega živega albuma BBC Sessions, ki bo izšla 16. septembra. Album bo vključeval osem doslej neizdanih skladb skupine. Med njimi je tudi pesem Sunshine Woman, ki se je v arhivu radia izgubila, a jo je na svoj radio posnel oboževalec skupine.

 

Album The Complete BBC Sessions bo vključeval skladbe, ki so jih Led Zeppelin na radiu BBC igrali med letoma 1969 in 1971, ter nekaj skladb iz njihovega četrtega albuma. Med njimi bo tudi različica skladbe Stairway to Heaven, ki je bila posneta aprila 1971.

 

Poleg pesmi Sunshine Woman, ki so jo Zeppelini odigrali v radijskemu nastopu, katerega posnetek je izgubljen, bodo prvič objavljene različice skladb You Shook Me, What Is and What Should Never Be, Communication Breakdown, I Can’t Quit You Baby in Dazed and Confused.

 

Posebna izdaja bo dostopna v paketu treh CD-jev ali pa “delux” izdaji petih vinilk. Na voljo bo tudi “super deluxe” izdaja, ki bo poleg paketa zgoščenk in paketa vinilk vključevala še knjigo, plakat ter kodo, s katero si bo mogoče skladbe sneti s spleta.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...