Navijajte za Krimovke

misa-rk-krim
RK Krim Mercator7

Navijajte za Krimovke

Rokometašice Krima Mercatorja ta vikend čaka odločilni preizkus, in sicer kvalifikacijski turnir za nastop v Ligi prvakinj. V polfinalu bodo igrale s slovaško ekipo Michalovce, dan pozneje pa z zmagovalkami dvoboja med poljskim Lublinom in italijanskim Conversanom.

 

Letos Krimovke ciljajo spet visoko; na uvrstitev v ligo prvakinj, cilj je bil osvojiti superpokal, pa še državno prvenstvo in tudi pokal. Želijo prevzeti nazaj primat v slovenskem rokometu in upajo, da jih bodo navijači prišli podpreti že na ta vikend in da se bodo s skupnimi močmi ponovno uvrstile v ligo prvakinj.

 

Verjamemo, da jim bo to uspelo. Če ne, pa …  Kaj se bo zgodilo, če bodo ali ne bodo, izveste na spodnjem videu. Tomaž Okorn in kapetanka, sicer pa vratarka Miša Marinček sta namreč stavila.

 

Tigrice so se letos prvič po letu 1995 poslovile od naslova državnih prvakinj. Naslov so osvojile Zagorjanke, katerim pa so tigrice v novi sezoni že vrnile milo za drago. V soboto so z zmago nad Zagorjem še tretjič zaporedoma postale zmagovalke slovenskega superpokala.

 

Razpored tekem za LP v ŠD Kodeljevo, več tukaj:

 

RK Krim Mercator – Iuventa Michalovce
sobota, 10. september 2016 ob 16:00

 

MKS Selgros Lublin – Indeco Conversano
sobota, 10. september 2016 ob 18:30

 

tekma za 3. mesto
sobota, 17. september 2016 ob 14:00

 

tekma za 1. mesto
sobota, 24. september 2016 ob 17:30

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...