Namig za počitniški premik

Zimske po?itnice 1

Namig za počitniški premik

Še druga polovica slovenskih otrok prihaja na svoj račun. V prestolnici jim je namenjenih kar nekaj aktivnosti. Na drsališču Lucky Luka v Savskem naselju pripravljajo počitniške šole, tečaje drsanja, animacije, hokejske lige, drsalne urice, hokejske nasvete… Od 9. ure dopoldne do 23. ure zvečer. Ne zamudite!

 

; recimo v Javnem zavodu Mladi Zmaji so za jutri pripravili ogled filmske predstave v kinu Kolosej, v sredo se lahko otroci odpravijo kopat v vodno mesto Atlantis, v četrtek pa nudijo tudi izlet v Prekmurje. Veliko aktivnosti, za nekatere je potrebna predhodna prijava. Dodatne informacije najdete na spletni strani http://www.mladizmaji.si/…

 

V DC Mala ulica organizirajo varstvo med zimskimi počitnicami za otroke prvih treh razredov; vsak dan med 7.30 in 16.30. Cena je 11 € / dan in vkjučuje zajtrk, kosilo in malico.

 

BTC – spodnja etaža Emporiuma. V času zimskih počitnic nudijo počitniško varstvo otrok, vsak dan od 8. do 16. ure. Ura varstva stane 2,40 €. Za dnevno varstvo od 8. do 16. ure boste odšteli 20 €, otroci pa bodo dobili tudi kosilo.

 

Tudi na Ljubljanskem gradu so se pripravili na počitnice. Organizirajo raziskovalno -ustvarjalne delavnice, v sklopu katerih bodo otroci pod vodstvom izkušenih grajskih vodnikov spoznavali zgodovino in zanimivosti gradu ter njegove okolice. Počitniške delavnice so namenjene starejšim predšolskim otrokom in učencem prve triade osnovnih šol. Cena vstopnice je 3 €. Rezervacije sprejemajo na telefonski številki 01 306 42 93 (vsak dan med 10. in 18. uro) ali na e-mail naslovu info-center@ljubljanskigrad.si.

 

Brezplačne kreativne delavnice za otroke, vsak dan od 8h do 17h tudi v Mladinsko informacijskem centru. Zimske počitniške norije so namenjene vsem otrokom, ki bi radi počitnice obogatili z novimi izkušnjami in prijateljstvi, jih preživeli kvalitetno, razvijali svoje talente in ustvarjalnost, poskrbeli za svoje telo in dobro počutje ter pobliže spoznali Ljubljano. Info: MIC, Ul. Janeza Pavla II. 13, Ljubljana, www.mic.si, prijave@mic.si, tel: 01/439 97 90 ali 92, GSM: 031/416 871.

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...