Največ MTV-nagrad Beyoncé

Beyonce

Največ MTV-nagrad Beyoncé

Podelitev MTV-nagrad je potekalo v senci ameriške pevke Beyoncé, ki je pobrala večino nagrad. Osvojila je med drugimi nagrado za video leta s skladbo Formation, s Hold Up za najboljši ženski video, z Lemonade pa tudi nagrado za prelomni video.

 

Podelitev je potekala v dvorani Madison Square Garden v New Yorku in to brez uradnega voditelja, kar ni prvič. Nagrade so podeljevali ameriški vrhunski športniki, kot so Michael Phelps, gimnastičarke Simone Biles, Aly Raisman, Gabby Douglas, Laurie Hernandez in Madison Kocian, na oder pa so prišle tudi Kim Kardashian, Alicia Keys in Puff Daddy.

 

Za nekaj smeha in hudomušnosti je poskrbel komik Jimmy Fallon. Na oder je prišel s sivimi lasmi kot plavalec Ryan Lochte, ki so ga zapustili sponzorji, ker je lagal o domnevnem poskusu ropa v Braziliji. Fallon pa se je zlagal, da je spisal pesem Justina Bieberja Sorry in režiral video.

 

Nagrado za video Vanguard, ki je neke vrste nagrada za življenjsko delo, je dobila Rihanna. Nagrado za najboljši moški video Calvin Harris za This is What You Came For, za najboljšega novega umetnika pa rock skupina DNCE. V štirih kategorijah je bil nominiran januarja preminuli glasbenik David Bowie, pripadla mu je nagrada MTV za umetniško režijo albuma Blackstar.

 

V ospredju je bila tudi Britney Spears, ki je pred kratkim izdala nov, svež, kot pravi sama, stilsko povsem prenovljen album Glory. Občinstvo je žal razočarala s slabo predstavo, saj je svojo novo pesem Make me odpela na playback.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...