Na Viču bo nov kiosk, parkirišče, sanitarije …

ljubljana1
grubarjev kanal1
koseki bajer visitljubljana

Na Viču bo nov kiosk, parkirišče, sanitarije …

Tokrat smo župana Ljubljane Zorana Jankovića gostili v studiu Radia Ekspres z zamudo zaradi drugih obveznosti. V prihodje bo obveljalo tradicionalno gostovanje na prvi četrtek v mesecu, ko mu boste znova lahko zastavili vprašanje v živo na številki 01 5000 000.

 

Tokrat ste mu zastavili naslednja vprašanja:

 

Monika iz Ljubljane je pohvalila delo občine in občinskih služb, mesto se razvija. Zanimalo pa jo je, kdaj bodo lahko kanalizacijo dočakali tudi prebivalci na Jurčkovi cesti:

 

 

Davida je znervirala nedavna vest, da v okolici Križank po novem ne bo več možno zadrževanje, druženje in poslušanje koncertov na zunanji strani obzidja. Kaj na to pravi župan?

 

 

Župana Zorana Jankovića smo vprašali tudi, ali so že odkrili storilce, ki so se pred dnevi znesli nad Križankami in popisali oz. pografitali obzidje:

 

 

Občina bo preverila tla oz. otroška igrišča v okolici vseh ljubljanskih vrtcev. Na Viču so namreč naleteli na pretirane vrednosti svinca v tleh. Kakšno časovnico so predvideli pri tem projektu?

 

 

Vesna je župana prosila, da bi v najkrajšem času sanirali luknjo na kolesarski stezi na Viču, na Dolgem mostu. Župan za tisto območje obljublja še veliko več; med drugim podaljšano linijo Biciklja. Več na posnetku:

 

 

Simono je zanimalo, kdaj bodo uredili in popravili vitrine na Bavarskem dvoru, ki niso videti privlačne:

 

 

Dobili smo tudi klic zaradi cen parkirišč v okolici UKC Ljubljana, poslušalcu so se zdele pretirane. Kako je s tem?

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...