Na počitnice z Relaxom pošiljamo Marjana z Loga!

Na počitnice z Relaxom pošiljamo Marjana z Loga!

UMAG8Letos smo si zadali nalogo, da eno družino pošljemo na prvomajske počitnice z Relaxom na hrvaško obalo. Ves teden ste se lahko potegovali za brezplačne počitnice v Umagu, in sicer v hitrostnem pakiranju kovčkov. Vaša naloga je bila tekma z voditeljem oddaje Dobro jutro Tomažem Okornom. Ni bilo lahko. V finale nagradne igre Ekspresno pakiranje kovčkov za prvomajske počitnice sta se uvrstila le dva tekmovalca.

 

Sebastjan iz Izlak je prvi premagal Tomaža. V prijavi je navedel, da na počitnice ne bi mogel brez mobitela, žene in sončnih očal. Verjetno je res mislil v tem vrstnem redu (haa?). 😉

 

Marjan z Loga je drugi in zadnji, ki je premagal Tomaža. V prijavi je zapisal, da na počitnice ne gre brez telefona (žal, po sili razmer), lepega vremena in dobre volje. 🙂

 

 

In kdo je bil boljši? Gasilec Marjan z Loga! Čestitke! Pravi, da na pravem dopustu ni bil že dve leti. Tokrat bosta v hotelu Sol Aurora s štirimi zvezdicami v Umagu uživala sama z ženo, saj so otroci že odrasli.

 

Prijeten oddih želimo!

 

Preostalim pa prav tako svetujemo oddih na tem čudovitem koščku Zemlje, na katerem imajo poslušalci Radia Ekspres posebne ugodnosti. Več na tej povezavi.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...