Na album U2 bo treba še malo čakati

u2
u2 360

Na album U2 bo treba še malo čakati

Skupina U2 je potrdila izid novega albuma in napoved novo turnejo Innocence and Experience Tour 2017. Datum izida še ni znan, pričakujemo pa ga lahko menda v naslednjih šestih mesecih. Zadnjega so irski rockerji izdali pred dvema letoma, ko so ga uporabnikov iPhoneov, iPadov in drugih Macovih napravic avtomatsko naložili in podarili. Nekateri so se tega razveselili, drugi pa so negodovali, saj da je šlo za vdor v njihovo zasebnost, glasbeni okus ipd.

 

Ko so fantje brezplačno razdelili svoje pesmi uporabnikom Macov, so napovedali tudi, da bo albumu Songs of Innocence sledil še en album z naslovom Songs of Experience. Izšel naj bi v prvi polovici lanskega leta, a o njem do sedaj ni bilo ne duha ne sluha.

 

Nekaj informacij je pred kratkim vendarle uspelo iztrgati predstavnikom Billboarda, in sicer v okviru intervjuja s Xavierjem Balartom, ki je napisal knjigo U2 En Espana. Pravi, da novi izdelek še ni dokončan, ampak da nam bo po besedah Bona všeč. Trenutno skušajo fantje med pribl. 50 pesmimi izluščiti najboljše. Besedila naj bi bila odlična, celo boljša in bolj jasna kot celo kot na njihovem albumu War.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...