Michael Jackson

michael jackson 1
michael jackson 3

Michael Jackson

Pet let mineva od njegove smrti. V tem času smo izvedeli številne neresnice, polresnice in tudi resnice o Michaelu. Med drugim, da je bil velik ženskar, a žensk nikoli ni vozil domov, da je bil psihično izčrpan, da je bil na koncu “brez ficka” in da so morali njegovi osebni stražarji plačati gorivo namesto njega … Kdo bi vedel, kaj drži in kaj ne. A eno je gotovo. Njegova glasbe živi naprej in se razvija.

 

Produkcijska hiša Columbia’s Epic je po njegovi smrti izdala še tri albume, ki temeljijo na glasbenem arhivu, ki ga je kralj popa pustil za seboj. Najprej je decembra 2010 izšel album “Michael”, ki žal ni bil tako dobro sprejet. Oboževalci Michaela so se pritoževali nad neprepoznavnostjo Michaelovega glasu.

 

Drugi album “Xscape” je postal svetovni hit in je prejel odlične odzive. Sestavili so ga iz njegovih “skoraj dokončanih” pesmi, ki so jih obenem nekoliko posodobili. Album je bil v prvih treh tedenih prodan v nakladi preko dveh milijonov. Sledila je še izdaja singla “Love Never Felt So Good”, pri katerem sodeluje tudi Justin Timberlake. Zaenkrat kaže na izjemen uspeh. Pesem lahko poslušate spoda, na Youtubeu ima skoraj 30 milijonov ogledov! Uživajte!

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...