Matjaž: “Zara si zmage in finala ne zasluži”

kmetija-nov-zacetek
kmetija-nov-zacetek-hisa

Matjaž: “Zara si zmage in finala ne zasluži”

Ta vikend se zaključuje nova sezona šova Kmetija: Nov začetek. V finalu so trije tekmovalci Matjaž, Zara in Adriana, danes pa se jim bo v finalu pridružil še četrti tekmovalec. Sprva se je zdelo, da bodo izpadli tekmovalci to mesto prepustili Maticu, ki je na posestvu vztrajal najdlje, potem pa so v boj za finale vmešali še drugi. Več bo jasnega danes zvečer, finale pa bo na sporedu v soboto ob 20:00 na Planet TV.

 

Na Radiu Ekspres smo gostili tri finaliste in se z njimi pogovarjali o tem, kdo si najbolj zasluži zmago, kaj bi naredili z denarno nagrado in kaj jim je bilo na kmetiji najtežje. Tako Adriana kot Matjaž sta priznala, da je bilo ob trdem delu na kmetiji hrane premalo in da je bila premalo kalorična, medtem ko Zara pravi, da se je na kmetiji celo zredila.

 

Delčku pogovora s finalist lahko prisluhnete spodaj, kjer je Matjaž jasno povedal, zakaj si Zara po njegovem mnenju finala ne zasluži. Tako Matjaž kot Adriana imata že precej jasne usmeritve, kako porabiti 50.000 evrov, če bi zmagala, medtem ko Zara o tem še ne razmišlja.

 

Matjaž bi ustanovil svoje podjetje in poučeval harmoniko, ali pa kupil stanovanje in ga oddajal. Adriani bi denar gotovo prav prišel pri prenovi stare hiše, v kateri živi. Pravi, da je nujno potrebna zamenjave oken in izolacije, saj je sicer v njej včasih živeti slabše kot v kakšnem “kevdru”, pravi. Srečno vsem!

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...