Maraaya na poti na Dunaj

maraaya brnik

Maraaya na poti na Dunaj

Slovenska predstavnika na letošnji Evroviziji duo Maraaya sta pripravljena na občinstvo na Dunaju. Včeraj sta v Ljubljani predstavila še zadnje novosti, spremljevalno ekipo, opravo in vse, kar sodi v njun šov. Z njima se je družila tudi Ekspresova reporterka Laura, ki je zbrala tudi nekaj besed Maraayinih podpornikov, ki sta ju spremljali na včerajšnjem dogodku; Alenka Godec in Lado Leskovar.

 

Marjetka in Aleš Vovk alias Raay se bosta za vstop v evrovizijski finale potegovala kot predzadnja v drugem polfinalnem izboru 21. maja. Ob njiju se bo na odru “svetila” violinistka Lara, medtem ko tri spremljevalne pevke – Karin Zemljič, Manca Špik in Nika Zorjan – ne bodo vidne. Pričakovanja pred nastopom so velika, uvrstitev v finale se jima zdi realna možnost.

 

Za pesem Here For You sta posnela kar tri videospote – enega s skupino Perpetuum Jazzile, drugega z Marjetkinimi učenci glasbe, za kar so odpotovali na Dunaj (gl. spodnji posnetek), ter uradnega v režiji Nika Kara in ob finančni podpori združenja Sazas. Več o vsem tem bosta lahko kmalu povedala sama, ko ju bomo gostili v studiu Radia Ekspres v oddaji Dobro jutro s Tomažem Okornom in Niko Popit.

 

Foto: https://www.facebook.com/maraayamusic

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...