Madonna

madonna

Madonna

Danes začenja z novo pobudo Art For Freedom (Umetnost za svobodo). Če obiščete spletno stran pod tem imenom, vas tam pričaka kratek video napovednik in pa povabilo: »Madonna in Steven Klein vas vabita, da začnete svojo revolucijo ljubezni. Ustvarili smo platformo, prek katere bodo ljudje lahko odgovorili na vprašanje; Kaj vam pomeni svoboda?.« Stran lahko obiščete tudi s klikom na ArtForFreedom.

 

Namen projekta je torej svoboda govora. Madonna namerava za začetek v javnost spraviti 17-minutni film. Upa, da bodo vse njene objave na portalu dale ljudem možnost, da se izrazijo in da se tako borijo proti zatiranju, netoleranci in samovšečnosti.

 

Pevka je svoj t. i. skrivni projekt napovedala že kar nekaj časa in s številnimi kratkimi napovedniki. Številni oboževalci so bili prepričani, da je ta skrivni projekt njen novi DVD, posnet po oz. med njeno izredno uspešno turnejo MDNA. Izpeljala jo je po izidu istoimenskega albuma (2012), izkazala pa se je za najbolj dobičkonosno v tistem letu. V 6 zvezdniških ob 6-ih se bomo držali njenih starejših projektov – največjih in najlepših pesmi iz 80-ih in 90-ih.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...