Vprašajte župana Ljubljane

ljubljana

  Zastavite županu MOL Zoranu Jankoviću svoje vprašanje o Ljubljani tukaj:

  Ime in priimek

  Kraj

  Vaš e-mail naslov

  Dovoljujem, da Radio Ekspres moje podatke lahko uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

  Vprašajte župana Ljubljane

  LJUBLJANA – Vsak prvi četrtek v mesecu ob 8:10 uri v studiu Radia Ekspres gostimo ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki odgovarja na vaša vprašanja o Ljubljani. Svojega mu lahko zastavite tudi vi osebno na dan gostovanja na številki 01 5000 000 ali ga posredujete prek obrazca na levi. Pri nas bo spet 5. januarja. 

   

  V našem arhivu najdete tudi večino njegovih odgovorov na vaša dosedanja vprašanja:

   

  V marcu smo izvedeli, da se nam obeta čudovita pomlad in poletje v Ljubljani z več zelenimi površinami in novimi območji za igro s kužki. Kakšni so drugi načrtu MOL, izveste tukaj.

   

  V februarju je župan Zoran Janković odgovoril na kar nekaj vprašanj o igriščih. Tudi na to, kdaj bo Ljubljana dobila prvi in edini pokrit olimpijski bazen. Več izveste tukaj.

   

  V januarju smo znova največ časa posvetili parkiranju, redarjem, obnovi cest, povedali pa tudi nekaj o otroških igriščih v Ljubljani. Več izveste tukaj.

   

  V decembru smo preverili, kakšne načrte ima Ljubljana s Plečnikovo tržnico, govorili o Biciklju v Tomačevem, otroških igralih v prestolnici, o ureditvi pločnika na Tacenski ipd. Več izveste tukaj

   

  V novembru je župan Ljubljane razkril, kakšne načrte ima s prenovo stadiona ŽAK. Reševali smo vprašanja o prenovi zasebnih parkirišč, o ureditvi Zaloške ter o koledarskih stezah v smeri Polja. Več izveste tukaj.

   

  V oktobru smo največ govorili o slabem stanju nekaterih cest in izvedeli, da so v načrtu dela na kar 250 cestah v Ljubljani. Jadranska, Vipavska in Na Jami gredo v prenovo naslednje leto. Več izveste tukaj.

   

  V septembru je bilo na udaru strelišče pod Golovcem, ki je po mnenju poslušalca preveč hrupno, govorili smo o ekspresni ureditvi Dunajske in kanalizaciji na Rudniku. Več izveste tukaj.

   

  V avgustu je župan odgovoril na nekaj vprašanj o taksistih in kavalirjev, govorili smo o ureditvi pločnika na Cesti na ključ, o renovaciji Linhartove ulice itn. Več izveste tukaj.

   

  V juliju smo govorili o tem, katera naravna kopališča v Ljubljani so primerna za kopanje, o projektu kolo park, o podaljšanju linije Biciklja in o rušitvi nekdanje tovarne Rog. Več izveste tukaj.

   

  V juniju je bila v ospredju Litijska, ki so jo prekopali že drugič v kratkem času. Govorili smo tudi o stopnicah za Bežigradom, o širjenju mreže Bicikelj na Nove Fužine in gradnji avtobusne postaje Ljubljana. Več tukaj.

   

  V maju smo govorilio izgradnji komunalne in vodovodne infrastrukture na Dolgem mostu, o ureditvi vpadnic v Ljubljani (na Tržaško, Celovško, Dunajsko), o izvedbi del na Kamnogoriški cesti od končne postaje 22 do soseske Pilon. Več tukaj.

   

  V aprilu smo se posvetili tudi stanovanjskim problemom na Brilejevi, govorili o možnostih za ureditev Avšičeve ceste, odgovorili na nekaj vprašanj o Zajčji dobravi. Več tukaj.

   

  Še več jih najdete v Arhivu tukaj.

   

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

   Loading ... Loading ...