Na Kongresni trg na mivko in zabavo

ljubljana beach volley challenge1
ljubljana beach volley challenge2

Na Kongresni trg na mivko in zabavo

Ljubljanski turnir v odbojki na mivki Ljubljana Beach Volley Challenge bo obiskal tudi Hannes Jagerhofer, direktor svetovno znanega turnirja v Celovcu, ki letos gosti finale evropskega prvenstva. Priletel bo s helikopterjem, pripeljal pa ga bo Felix Baumgartner. Bolj kot to je danes zjutraj našega voditelja Tomaža Okorna zanimalo, ali pridejo na mivko tudi lepotice. Poslušajte pogovor na spodnjem posnetku.

 

Lani je bil Ljubljana Beach Volley Challenge izredno dobro obiskan, imel pa je tudi dobre ocene s strani tekmovalcev. Prireditelji, podjetje Extreme v sodelovanju z Odbojkarsko zvezo Slovenije, želijo letos narediti še korak naprej. Glede na prijavljene ekipe jim je to delno že uspelo, večje bodo tudi tribune, ki bodo letos sprejele okoli dva tisoč gledalcev, lani le pol manj.

 

Da dober glas seže v deveto vas, dokazuje tudi letošnji obisk, saj bo v petek na ljubljanski turnir prišel tudi sloviti Hannes Jagerhofer, idejni vodja celovškega turnirja v odbojki na mivki, ki velja za enega najbolj znanih na svetu.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...