2. novembra v kino prihaja Bohemian Rhapsody!

2. novembra v kino prihaja Bohemian Rhapsody!

V javnost je prišel uradni napovednik filma Bohemian Rhapsody! Film govori o vzponu legendarne britanske skupine Queen in življenju njihovega frontmena Freddieja Mercuryja. 

 

Kitarist skupine Brian May je na instagramu zapisal, da glede na to, da je bilo v zadnjem času veliko vprašanj, lahko pove, da film govori o Freddieju. “Da, skupina Queen je bila velik del njegovega ekstravagantnega življenja, ampak film Bohemian Rhapsody je njegov portret”, je zapisal May. V kino bo film prišel 2. novembra.

 

Skupina Queen je s preigravanjem začela leta 1970, prvi album pa so izdali 1973 in ga preprosto poimenovali Queen. V naslednjih 18 letih so dosegli praktično vse, kar se v glasbi lahko doseže. Leta 1991 je bil za Mercuryja usoden AIDS, štiri leta kasneje pa se je skupina od njega poslovila z zadnjim posthumnim albumom Made in Heaven. Skupina še vedno igra, namesto Freddieja mikrofon drži Adam Lambert. Prav tako v zasedbi ni več originalnega basista Johna Deacona. To poletje bodo koncertirali tudi v Evropi, nam najbližje pa bodo v Milanu, 25. junija 2018.

 

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...