Kučan pije po tekmi

Basket - Hr

Kučan pije po tekmi

Tekmo Slovenija : Hrvaška v Celju si je med drugim ogledal tudi skoraj celotni politični vrh, nekdanji in sedanji. Voditelj jutranjega programa Radia Ekspres, Tomaž Okorn je nekdanjega predsednika Milana Kučana vprašal, kako spremlja tekmo – morda z zastavo, tako kot sedanji predsednik Borut Pahor? »Ne, tekmo spremljam brez zastave. Derem se, pijem pa ne. Samo vpijem,« je povedal Milan Kučan.

 

Pri tem je upokojeni politik Tomaža podučil, da se tekma ne konča takrat, ko se zasliši zadnji žvižg in da gre sam po tem žvižgu na kakšno pivo.

 

Tomaž je v dvorani Zlatorog opazil tudi premierko Alenko Bratušek, ki je kar čustveno spremljala dogajanje na parketu. Ko je Hrvaška po podaljšku povedla za 7 točk in je bila do konca samo še minuta, si je najbrž – tako, kot na tistem intervjuju za CNN- rekla: »We just need time!«

 

Tekma sicer ni bila odločujoča, nima niti smisla preveč izgubljati energije ob razmišljanju ob njej. Boljše je, da si rane celimo s spominom na sladko zmago nad Španci, ki zagotovo ni bila vrhunec letošnjega Eurobasketa. Gremo, fantje!

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...