Krim Mercator : Györ Pridite navijat!

Krim Mercator - Nina Zuli? na Radiu Ekspres
RK Krim Mercator7

Krim Mercator : Györ Pridite navijat!

Rokometašice ekipe Krim Mercator v soboto čaka tekma 4. kroga glavnega dela lige prvakinj. Izbranke Uroša Bregarja čaka izvrstna ekipa Györa, ki je na prvi tekmi doma zmagala z 39:22. V Krimovem taboru pravijo, da tokrat ne bodo tako zlahka prodali svoje kože.

 

KRIM MERCATOR : GYÖR

KODELJEVO – SOBOTA OB 19.15

 

Krimovke imajo sicer spet kar nekaj zdravstvenih težav, ob daljši odsotnosti Elizabeth Omoregie za zdaj po novem ni vadila Laura Kamdop, Mirjeta Bajramoska ima težave s stopalom, Aneta Benko pa skoraj kronične težave s hrbtom, pravi Bregar.

 

“Želimo si, da bi igrali v čim bolj kompletni zasedbi. Vesel sem, da se je vrnila Tamara Georgijev. Imamo pa nekaj poškodb, ki jim ni videti konca, tako da ne moremo razviti naše prepoznavne igre. Kljub tem negativnim faktorjem pozivam vse, da nas pridejo spodbujat, ker bo to lep spektakel,” je povedal Bregar.

 

Bregar na prvi tekmi ni mogel biti zadovoljen s prikazanim. Po analizi tekme v Györu je ugotovil, da so do 15. minute igrali dobro in vodili s 6:4, potem pa so domačinke kaznovale “neumne izključitve”. V drugem polčasu pa je šlo vse le še navzdol.

 

“Zagotovo bomo morali biti bolj potrpežljivi v napadu, bolj natančni. Vemo, da imajo visok srednji blok, zato bomo morali bolj vključiti krila, imeti širino. V obrambi in v napadu moramo dobivati ‘duele’ ena na ena. Ne smejo nas preteči, kot se nam je to dogajalo z Noro Moerk in Eduardo Amorim,” je še povedal Bregar.

 

Krim je v skupini 2 trenutno na petem mestu s šestimi točkami, vodi prav prav sobotni tekmec Györ z 11. Tekmo na Kodeljevem bosta sodila Nemca Fabian Baumgart in Sascha Wild.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...