Koncert Sam’s Fever

Koncert Sam’s Fever

Svoj 10. rojstni dan smo praznovali in proslavil skupaj z najboljšim Elvis Presley cover bandom v Evropi Sam’s Fever z Big Bandom Nova, Jazzvo in drugimi gosti. V Festivalni dvorani je goste sprejela in prva nagovorila novopčena jutranja ekipa Radia Ekspres – Brigita Potočki, Grega Murn in Nika Popit.

 

Koncert, na katerem je bilo težko sedeti

Če se je koncert začel sede z najlepšimi baladami, ki jih je prepeval Elvis Presley, so Sam’s Fever do konca koncerta na noge spravili slehernega obiskovalca. Festivalna dvorana je dihala v ritmu uspešnic Elvisa Presleyja, kot so Viva Las Vegas, Blue Suede Shoes, Hound Dog in drugimi tudi poznejšimi hiti z zametki disca.

 

Dvorana je obnemela, ko je pevec skupine Samuel Hudl napovedal eno in edino pesem, ki jo je Elvis le redko odpel v živo Always on my mind. »Ko sta se Elvis in Priscilla že razhajala, je Elvis ob prepevanju te pesmi le stežka zadrževal solze, zato je zelo težko najti njeno live različico,« je povedal Samuel Hudl, ki je zgodbo izvedel od najbližjih Elvisovih sodelavcev in prijateljev. Z njimi je skupina Sam’s Fever preživela dober teden na križarjenju TCB Cruise 2016 ravno v času, ko je Priscilla Presley praznovala 71. rojstni dan.

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...