Kolezija odprla vrata

Kolezija2
kolezija1

Kolezija odprla vrata

V soboto je po pribl. 15 letih vrata odprlo prenovljeno kopališče Kolezija. Kopališče lahko sprejme največ 700 kopalcev. Vstopnine niso najvišje med ljubljanskimi kopališči, so pa krepko nad cenami na drugih občinskih kopališčih po Sloveniji.

 

Dnevna vstopnica za kopanje na Koleziji čez teden znaša devet evrov za odrasle in sedem evrov za otroke do 14. leta starosti, dijake, študente in upokojence, ob koncih tedna pa 11 oz. devet evrov. Cena celodnevne družinske vstopnice za do pet oseb bo 35 evrov.

 

Kompleks zunanjih bazenov na Koleziji vključuje olimpijski in otroški bazen, čofotalnik, masažni bazen in obbazensko ploščad z lesenimi ležalnimi tribunami. Na voljo so tudi športno-rekreacijske površine z mizami za namizni tenis, košarkarskim igriščem ter igriščem za odbojko na mivki.

 

Otvoritve kopališča smo se udeležili tudi Ekspresovci, še prej pa med vas razdelili kar nekaj družinskih vstopnic za obisk Kolezije. Skupaj z vami smo tudi obujali spomine na mladost, ki ste jo nekateri preživeli prav na Koleziji.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...