Ko zvezdnikom prekipi

Chris Martin

Ko zvezdnikom prekipi

Pevec skupine Coldplay Chris Martin se je znesel nad fotografom. Ko je 2. aprila 2004 zapuščal londonsko restavracijo z ženo Gwyneth Paltrow, naj bi mu prekipelo in naj bi ga brcrnil od zadaj. No njegov PR-ovec je povedal malce drugačno zgodbo. Fotograf Alessandro Copetti naj bi tekel za Paltrowinim taksijem in se spotaknil.

 

Nekateri bi mu še verjeli, ampak to ni edini primer. Leto pred tem se je še en incident zgodil v Avstraliji. Chrisu se je zmešalo. Ko ga je paparazzi zasledoval, ga je Chris počakal in se znesel nad vetrobranskim steklom njegovega avtomobila in gumami. Martina so aretirali, vendar so kasneje obtožbe proti njemu umaknili.

 

Leta 2008 se je nato zgodil še en incident. Leta 2008 je Paltrowa bila v bolnišnici v Los Angelesu. Ko sta jo z Martinom zapuščala, so ju paparazziji nadlegovali. Nič novega. Martin je seveda »popenil«, enemu od njih vzel fotoaparat in jim povedal nekaj krepkih. Izmenjali so si kar nekaj žaljivk, preden so se razšli in preden je Martin fotoaprat vrnil.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...