Ko bom velik, bom …

GroundForce_child
GroundForce_Gearshift
GroundForce_radio

Ko bom velik, bom …

Tudi majhni otroci imajo lahko veliiike želje. Kar spomnite se, o čem vse ste sanjarili kot otrok. Kaj ste si želeli postati? Astronavt, balerina, policist, akrobat …? Če te lepe spomine delite z nami v nagradni igri “Ko bom velik, bom …”, se lahko potegujete za sanjsko igračo:  Baterijski traktor Ground Force, izdelan po licenci John Deere! Svoje zgodbe so z nami že delili:

 

FARMACEVTKA: Andreja iz Ljubljane je kot deklica zbirala škatlice zdravil, na posteljo posadila svoje medvedke in punčke ter se z njimi igrala lekarno. Mislite, da je danes farmacevtka?

 

 

VETERINARKA: Petra iz Logatca si je želela postati veterinarka, vsaj dokler je mislila, da veterinar skrbi samo za kužke. Poleg plišastih igračk si je zelo želela pravega kužka:

 

 

IGRALKA: Špela iz Škofje Loke je odraščala ob kasetah in Sapra miški. Še danes jo zna na pamet, kmalu verjetno jo bo znala tudi njena hči.

 

 

FRIZERKA: Polona iz Medvod si je želela, da bi postala marsikaj, danes pa jo fotografinja. Traktor bi namenila hčerama, ki zelo radi pomagati tašči in tastu na kmetiji.

 

 

KUHARICA: Edita iz Ljubljane si je želela postati kuharica in to tudi postala. Traktor bi namenila 50 otrokom v vrtcu Montessori v Dravljah.

 

 

POLICISTKA: Teja iz Ljubljane si je želela postati policistka, traktor pa bi namenila svojim trem otrokom, ki so žal kar nekaj časa preživeli tudi po bolnicah:

 

 

MORNAR: Dejan iz Ljubljane si je želel postati mornar, da bi potoval, spoznaval lepote sveta tako znanec njegovega očeta. Sanje so trajale, dokler ni izvedel, da je 95% časa v resnici preživel v strojnici in da kopnega skoraj videl ni.

 

 

VETERINARKA: Vesna iz Ljubljane je kot otrok oboževala naravo, živalice, zato si je želela postati prav to. Veterinarka.

 

 

UČITELJICA: Katarina iz Vidma je svoje medvedke in punčke učila, ocenjevala, zanje sestavljala teste. Želela si je postati učiteljica.

 

 

DELO NA LETALONOSILKI: Najljubša igrača Rebeke z Brezovice je bila Barbika, a sanjala je o nečem čisto drugem. Želela si je delati na letalonosilki, dokler ji oče ni povedal, da Slovenija letalonosilke nima.

 

 

ARHEOLOGINJA: Helena iz Velikih Lašč je že kot otrok rada kopala in sanjarila, da bo nekoč postala arheologinja.

 

 

“MIZAR”: Slavko iz Kranja pravi, da so si otroci igrače sami izdelali, od sabelj, zmajev, frač, hokejske palice itn. Baterijski traktor John Deere bi podaril svojim trem vnukom.

 

 

Tudi vi lahko delitev svojo zgodbo z nami in se potegujete za baterijski traktor John Deere, ki ga podarja trgovina Mami iz Trzina, zastopnik za znamko Peg Perego. Več tukaj.

 

 

Nagradna igra je končana! Baterijski traktor John Deere dobiiii družinica Petre iz Logatca, čestitamo!

 

Oglejte si fotografije s prevzema nagrade in testno vožnjo ter prisluhnite spodnjemu posnetku in napotkom predstavnika trgovine Mami pri uporabi traktorja.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...