Kdo bo prepeval za nas?

Evrosong 2

Kdo bo prepeval za nas?

Kot je znano, na TV SLO so se zadnji trenutek odločili, da bomo spet del evrovizijskega šova. Jutranji voditelj Tomaž Okorn je okrog tega poklical poznavalko evrosonga, Klavdijo Kopina z MMC-ja. Tomaža namreč skrbi, koga bomo poslali. “Ja, EMA je včasih dala zmagovalca tam nekje do konca februarja. Pričakujem, da bomo tudi letos do takrat izvedeli, kdo bo naš potnik.”

 

Podrobnosti o tem, na kakšen način bodo izbrali slovenskega predstavnika, še niso znane. Ampak…ali je za naše glasbenike evrovizija sploh še zanimiva? “Kolikor se pogovarjam z glasbeniki, imajo vsi EMO v zelo lepem spominu, izbor cenijo. Težava je v tem, da imajo glasbeniki nemara previsoka pričakovanja na tisto, kar jih pričaka po samem izboru in v pripravah na samo evrovizijo,” pravi Klavdija Kopina.

 

Tomaž meni, da je to sicer logično, če “vsi berejo, kako se ima Miša Molk fajn na teh prireditvah, logično, da tudi oni pričakujejo isto”.

 

Slovenija se je na evrovizijo prijavila kot zadnja, kar naj bi nam služilo kot plus. “Vsa Evropa se je namreč spraševala, ali se bomo sploh prijavili,” pravi poznavalka eurosonga z MMC-ja.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...