Katy Perry

katy perry

Katy Perry

Na njenem »to do« seznamu za prihodnost je kar nekaj stvari. Obiskati želi Machu Picchu, piramide v Egiptu in odpluti po Nilu, naučiti se španščine, urediti svoj vrt (ima sicer le tri gredice z zelišči in zelenjavo), zakupiti vstopnico za polet v vesolje … Pa vi? Imate že seznam ciljev, ki jih želite doseči recimo v naslednjem letu?

 

Katy je svoje cilje tako naštevala v pogovoru za revijo Marie Claire, na naslovnici katere bo na januarski izdaji. Ko je že omenila vrtičke in vrtnarjenje: Njen hobi jo je nedavno pripeljal v težave. Avstralske oblasti so njen zadnji, novi album Prism označile za biološko tveganje. V škatli CD-ja je namreč papir s semeni travniških marjetic. Oboževalci naj bi jih posadili in tako »razširjali svetlobo«. Avstralske oblasti sprva niso bile prepričane, za kakšna semena gre. Če ne bi bile lokalnega izvora, bi predstavljala tveganje za njihovo naravo.

 

Album je sicer izdala oktobra, gre pa za njen četrti studijski album. Naslovna pesem na njem je pesem Roar, njen zadnji hit z albuma pa je Unconditionally, katerega videospot si lahko ogledate spodaj.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...