Datum: 22. 2. 2013
Bi želeli presenetiti sodelavce s kraljevskim zajtrkom? Če ste slučajno preslišali, od 4. marca naprej vam ga na delovno mesto prinese voditelj jutranjega programa, Tomaž Okorn.
Kraljevski zajtrk v pravem pomenu besede mora nujno vsebovati tudi jajčka, je prepričan najbolj znani kuhar v Sloveniji ta hip, Andrej iz Gostilne pri šefu. »Kraljevska jajčka bi bila umešana. Če imamo poleg še kakega lososa, pršut, slanino, kako malo boljšo salam’co, narezano na kockice, smo pa sploh zmagal’.«
Andrej sam si za kraljevski zajtrk pripravi domačo salamo, sir, maslo z medom ali marmelado, poleg pa še belo kavo. »«Če je še kaj sadja poleg, pa je sploh perfektno.«
Z Julijano, s katero sta po resničnostnem šovu skupaj prevzela gostilno, si vsak dan takšnega zajtrka ne pripravita. »Poskušava že. Če imava bolj lahkoten dan. Žal pa vsak dan s takšnim zajtrkom ne začenjava,« pove simpatični zmagovalec Andrej.