Kaj se dogaja z “grdo” cukrarno?

cukrarna
ljubljana zmaj
ladjica ljubljanica

Kaj se dogaja z “grdo” cukrarno?

Na prvi četrtek v mesecu in zadnjič v tem letu smo v studiu po tradiciji gostili ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki je odgovarjal na vaša vprašanja o Ljubljani. O Parmovi, cukrarni, parkiriščih in listju pred trgovino. Odgovorom lahko prisluhnete spodaj.

 

Majdo iz Ljubljane je zanimalo, kdaj je predviden začetek izgradnje industrijske povezovalne ceste v Zalogu.

 

 

Veronika iz Novih Jarš je imela pripombo. Zanimalo jo je, zakaj pred Mercatorjem v Novih Jaršah nasproti Cityparka avtomobili parkirajo ob pešconi in kdaj bodo pospravili listje ob Šmartinski.

 

 

Peter je županu zastavil vprašanje o prenovi Parmove – kdaj se je bodo torej lotili, in pa ali bodo ukrepali v Šiški, saj na križišču Verovškove in Černetove pogosto prihaja do prometnih nesreč.

 

 

Poslušalka Bernarda je opozorila, da je v okolici ljubljanske opere veliko ptičjih iztrebkov. Sprašuje se, ali oz. kaj bi lahko ukrenili glede tega.

 

 

Poslušalka Vesna je opozorila na ljubljansko sramoto cukrarno, ki že 40 let propada. Zanimalo jo je, kdaj se bodo končno lotili njene prenove.

 

 

V zadnjih dneh je bilo zapisanih in izrečenih tudi nekaj očitkov občini, ker je izobesila mavrično zastavo in Ljubljanski grad osvetlila z mavričnimi barvami. Kako župan komentira to?

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...