Kaj se dogaja na Litijski?

litijska cesta
ljubljana
ljubljana2

Kaj se dogaja na Litijski?

Tako kot vsak prvi četrtek v mesecu, je tudi tokrat ljubljanski župan Zoran Janković odgovarjal na vaša vprašanja o Ljubljani. Če ste odgovore preslišali, jim lahko znova prisluhnete spodaj. Najprej pa še županov “opomin” na rok za spremembo namembnosti zemljišč:

 

 

Tanja iz Ljubljane je ogorčena nad tem, da le dva, tri mesece po zaključenih delih na Litijski znova odstranjujejo plast asfalta in jo ponovno asfaltirajo. Zakaj tako – sprašuje.

 

 

Poslušalko Matejo je zanimalo, kdaj – če sploh kdaj – se bodo popravile tekoče stopnice na tržnici Bežigrad oz. v Plavi laguni?

 

 

Don iz Ljubljane sprašuje, ali je datumsko opredeljeno, kdaj bo Hruševska cesta dobila kanalizacijo.

 

 

Janez iz Ljubljane je župana vprašal, kdaj bodo uredili teren pred blokom na Podutiški 46, kjer se nahaja tudi očesna ambulanta. Pravi, da je teren tam nevaren.

 

 

Poslušalko Alenko je zanimalo, ali bi lahko na Goriški cesti v Šiški postavili pasje koše. Pogreša jih.

 

 

Martina še vedno moti Celovška cesta tam, kjer se zoži, kjer je en pas za avtobuse. Se bo to kdaj spremenilo?

 

 

Žiga z Novih Fužin je zanimalo, ali bodo razširili Bicikelj tudi na ta konec, imel je opazko glede kontainerjev ob sprehajalnih poteh ter na pločnike, ki da niso prilagojeni za invalide, starejše in nosečnice.

 

 

Kaj se dogaja z avtobusno postajo v Ljubljani, kdaj se bo začela gradnja nove, če sploh, ali so zagotovljena sredstva zanjo?

 

 

Bojan sprašuje, kdaj se bo urejala cesta od Ižanskega mostu čez potok do križišča s Perucijevo?

 

 

Kdaj bo urejena Cesta dveh cesarjev? Ob povečanem prometu, novi črpalki ob Barjanski postaja vedno bolj nevarna za pešce in kolesarje.

 

 

Pravkar poteka Zeleni teden, zato je Ljubljano obiskal generalni direktor za okolje pri evropski komisiji Daniel Calleja Crespo. Kaj pravi o Ljubljani, kaj vse si je ogledal?

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...