Januarsko veselje!

Razprodaje

Januarsko veselje!

Leteči reporter Grega se na začetku razprodaj ni mogel upreti vabljivi ponudbi. Ob javljanju v program je jutranjega voditelja Tomaža Okorna najprej povprašal, ali je prepričan, da ima svojo bančno kartico (še) v denarnici. Ženske se pač težko uprejo razprodajam, če gre na možev račun, je nakupovanje še toliko slajše. No, Tomaž kartico še ima, bo pa tudi njegova žena zagotovo preverila ponudbo razprodaj.

 

Leteči reporter  Grega sicer ugotavlja, da razprodaje res več niso, kar so včasih bile. Mnogi trgovci namreč cene blaga spustijo še pred začetkom razprodaj, tudi nekih odprtij vrat pred običajnim začetkom ni. “Pri nas začetnjamo običajno, ob desetih. Kot vsako leto pa pričakujemo največjo gnečo v popoldanskih urah,” denimo pravi direktorica Emporiuma, Lejla Ležič. Pri njih pripravljajo do 50-odstotna znižanja. “Razprodaje trajajo do konca meseca, potem so možna tudi še dodatna znižanja. Cene so znižane sezonskim oblačilom in obutvi,” pravi Ležičeva in dodaja, da so znižanja vsekakor ustrezno označena na vsakem artiklu.

 

Da bi prišlo do tega, da bi se dve dami zapodili v isti artikel, kot vidimo na filmih, se zgodi tudi pri nas. “Nekaj je sigurno tega, vendar vsako leto manj,” pove direktorica Emporiuma.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...