Jagger spet očka

Mick Jagger
rolling-stones

Jagger spet očka

Frontman britanske skupine Rolling Stones Mick Jagger bo pri 72 letih že osmič postal oče. Njegov predstavnik je potrdil, da je Jaggerjevo 29-letno dekle, ameriška plesalka Melanie Hamrick, noseča.

 

Iz prejšnjih razmerij ima Jagger sedem otrok, starih od 17 do 45 let. Otroci Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel in Lucas so se mu rodili v štirih razmerjih. Poleg tega ima še pet vnukov, od maja leta 2014 pa tudi pravnukinjo.

 

Novica o prihajajočem naraščaju je prišla v javnost dva meseca po tem, ko je njegov glasbeni kolega, kitarist Ronnie Wood, pri 68 letih postal oče dvojčic. Wood že ima štiri otroke in devet vnukov. Njegova 38-letna žena Sally Humphreys pa je gledališka producentka.

 

Skupina Rolling Stones je v začetku leta opravila latinskoameriško turnejo, v okviru katere je prvič v svoji dolgoletni karieri nastopila v Kolumbiji, Peruju in Urugvaju. Takoj zatem je prvič nastopila še na Kubi.

 

Na poti bo spet jeseni, ko bodo Stonesi odigrali dva koncerta na festivalu The Desert Trip v Kaliforniji, ki bo združil nekaj največjih legend rock’n’rolla, poleg njih še zasedbo The Who, Boba Dylana, Paula McCartneyja, Neila Younga in Rogerja Watersa.

 

The Rolling Stones so junija izdali ploščo Totally Stripped, razširjeno različico kompilacije Stripped iz leta 1995 s posnetki v živo in studijskimi posnetki. Letos napovedujejo novo, z bluesom navdahnjeno ploščo, ki bo prva po albumu A Bigger Bang iz leta 2005.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...