“Jacko”

Michael Jackson

“Jacko”

25. junija bo minilo štiri leta od zvezdnikove smrti. Umrl je zaradi prevelikega odmerka anestetika propofola ter še dveh drugih pomirjeval. Zaradi nenaklepnega uboja so njegovega osebnega zdravnika dr. Conrada Murrayja obsodili na štiri leta zapora. Čeprav je sojenje zaključeno, na dan prihajajo nove podrobnost iz sojenja in pevčevega življenja.

 

Obdukcija je na primer pokazala, da je imel tetovirane ustnice z roza barvo, obrvi pa s črno. Tetoviran naj bi imel tudi sprednji del lobanje, zato da bi se linija rasti las bolje zlila z lasuljami, ki jih je nosil. Res je imel redko bolezen, imenovano vitiligo, zaradi katere je imel nekatere dele kože svetlejše kot druge.

 

Poleg tega je njegov nekdanji sodelavec John Hogdahle, s katerim je sodeloval pri organizaciji koncerta tik pred smrtjo, razkril še eno njegovih fobij. Bal naj bi se odra in množice, ki ga je oboževala. Za vsak nastop naj bi tako nujno potreboval psihiatra. Kakorkoli, Michaelov talent in glasba živita naprej. Prodal je več kot 750 milijonov albumov in prejel 13 grammyjev, med drugim za album Thriller, Beat it, Bad in Man in The Mirror.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...