Ikea Hrvaška nagrajuje zaposlene

ikea-hrvaska

Ikea Hrvaška nagrajuje zaposlene

Hrvaška podružnica Ikee, Ikea Hrvaška, bo letos svojim delavcem v posebni pokojninski sklad nakazala dodatnih 108 milijonov evrov. S tem se bo delavcem zahvalila za njihovo prizadevnost in zvestobo.

 

Gre za poseben program zvestobe Tack (Hvala), v okviru katerega bodo vsakemu zaposlenemu v skupini s polnim delovnim časom, ki so v službi v Ikei pet let ali več, nakazali enak znesek ne glede na položaj ali višino plače. Letos bo to nekaj več kot 3000 kun (400 evrov). Zaposlenim s polovičnim delovnim časom pa pripada proporcionalni znesek, ki ustreza opravljenim delovnim uram. 

 

Tack je Ikein globalni sklad, v katerega so v treh letih od ustanovitve nakazali 413 milijonov evrov. V skupini imajo 135.000 zaposlenih v več kot 25 državah, na Hrvaškem približno 350. Vsi zaposleni v Ikei so vključeni tudi v program Jedan Ikea bonus, ki ocenjuje dosežke delavcev ter omogoča zaposlenim dodatno plačo vsako leto.

 

V raziskavi portala MojPosao.net je Ikea Hrvaška razglašena za tretjega najboljšega delodajalca na Hrvaškem v konkurenci velikih družb. Na prvem mestu je Drogerie Markt, druga je obutvena trgovina Deichmann.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...