Hvala! Naj se dobrota povrne…

Hvala! Naj se dobrota povrne…

Pred Intersparom v City parku se je zbralo veliko prostovoljcev in prostovoljk Anine zvezdice z Ano Lukner na čelu. Do zadnjega trenutka niso vedeli, kako uspešna bo Dobrodelna zvezdica Radia Ekspres.

 

Številka je res naravnost osupljiva; s hrano, ki smo jo kupili s prispevki poslovnih partnerjev in poslušalcev, bomo osrečili 670 družin in posameznikov.

 

Ko je direktor Radia Ekspres, Andrej Meglič, Ani Lukner simbolično predal ček s številko 10.780 evrov (s tem denarjem smo kupili hrano za 670 paketov), se je zaslišal le glasen vzklik vseh prisotnih. “Poslanstvo Radia Ekspres je, da poslušalcem vsak dan z odlično glasbo in zabavo polepšamo dan. Da smo z decembersko akcijo Dobrodelna zvezdica Radia Ekspres lahko polepšali praznike marsikateri  pomoči potrebni družini ali posamezniku, pa nam pomeni prav posebno zadovoljstvo. Res smo veseli, saj je odziv poslušalcev in podjetij močno presegel naša pričakovanja”, je povedal Andrej Meglič.

 

“Hrana bo šla v prave roke,” je zagotovila Ana Lukner. “Paketi so zelo bogati. Ljudje bodo res izredno zadovoljni. Družinam z več otroki damo tudi več hrane, poskrbimo, da je imajo za precej časa. Našega paketa so zares vsi zelo veseli.”

 

Nekatere pakete sami odpeljejo na naslove socialno ogroženih družin, nekateri pridejo po paket sami. Prostovoljci Anine zvezdice so polni ganljivih zgodb, ki jih piše dogajanje v njihovem skladišču. “Zadnjič si je en fantek izbral liziko. Od vsega, kar smo imeli na tistem velikem kupu. Dali smo mu še čokolado in piškote in nek čokoladni namaz in res je bil presrečen. To so zelo skromni ljudje, z nogami trdno na tleh. Od njih sem se marsikaj naučila. Ne le jaz, tudi vsi ostali z moje ekipe,” poudarja Ana Lukner.

 

Hvala še enkrat vsem poslušalcem in poslušalkam ter vsem poslovnim partnerjem, ki ste prispevali v Dobrodelno zvezdico Radia Ekspres. Spisek tistih, ki so pomagali, najdete na tej povezavi.

 

Nekaj fotoutrinkov si oglejte v spodnji galeriji. Foto: Damjan Končar.

Avdio

Fotografije

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...