Se boste udeležili Maratona Franja?

Se boste udeležili Maratona Franja?

maraton franjaBTC skupaj s Kolesarskim društvom Rog pripravlja že 33. izvedbo najmnožičnejše športno-rekreativne kolesarske prireditve v Sloveniji Maraton Franja, na kateri pričakujejo preko 7.000 kolesarjev vseh generacij.

 

Če boste tam, nam vsekakor pošljite kakšno fotografijo, morda selfija na program(at)radioekspres.si!

 

Voditelj Grega Murn je preveril, katere napake najpogosteje naredimo udeleženci Franje. Pogovarjal se je z Miranom Kavašom, trenerjem rekreativnih kolesarjev. Ta kot najpogostejši problem izpostavlja dehidracijo in tempo vožnje. Poskrbeti bo treba tudi za varnost in energijo, več pa na posnetku.

 

 

 

Voditelj Tomaž Okorn pa je preveril, če se bodo maratona udeležili tudi kakšni znani Slovenci. Pogovarjal se je z Gorazdom Penkom, predstavnikom organizatorjev. Tam bo tudi nedavni zmagovalec zadnje etape na Giru d’Italia Luka Mezgec. Več pa na posnetku.

 

 

 

V soboto bo na sporedu družinsko-šolski maraton Franja (25 km), ki se začne ob 16:00. Pol ure za tem se bo v okolici Hale A začela Monte otroška preizkušnja, namenjena najmlajšim – tudi na poganjavčkih. Dolga je dolga 600 metrov. Spodaj si oglejte, kako je družinski maraton Franja potekal lani.

 

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...