Gospodje v birokratskih pisarnah

Lete?i na telefonu

Gospodje v birokratskih pisarnah

Dejstvo, da so cono zaprli že do polnoči, ni v celoti pokvarilo vzdušja, je pa bilo na stotine razočaranih navijačev v trenutku, ko so jih začeli pošiljati domov. Torej ob polnoči. Kje se je zataknilo? Dovolj zgovoren je že podatek, da je Eurobasket prošnjo za podaljšanje časa na Upravno enoto Ljubljana Bežigrad vložil komaj 16. septembra (!!!).

 

Ob tem sicer upravna enota poudarja, da potrebuje 8 dni časa za rešitev vloge. »Želel sem preveriti pri uradnikih, kako to, da vendar ne naredijo izjeme ob tako pomembnem dogodku, ko je vsa Slovenija na nogah, vendar pri iskanju odgovorov sem se zapletel v pravcato tlefonsko odisejado,« razlaga leteči reporter, Grega.

 

»Najprej sem se z vprašanjem obrnil na Upravno enoto Ljubljana Bežigrad, ki je lokacijsko odgovorna za Stožice. Pa so me napotili na centralno pri Tobačni. Tam sem najprej dobil eno osebo, ki me je napotila na drugo, ta potem na tretjo, ki pa mi šele na koncu pove, da naj pošljem elektronsko pošto z vprašanji. Odgovora nisem dobil.  Pa sem šel do organizatorja, torej Eurobasket 2013, kjer je za navijaške cone odgovoren Aleš Antauer,« razlaga Grega.

 

Odgovora do ponedeljkovega jutra v znani slovenski maniri prelaganja odgovornosti ni dobil. »Lahko pa potegnem črto in ugotovim: krivec, da se pred Stožicami ni smelo veseliti dlje v noč (in zaslužiti več), so gospodje in gospe v birokratskih pisarnah. Saj niti ni pomembno, katerih,« sklene tokrat kritični leteči reporter.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...