Gneča in zastoji zaradi del

dela na cesti

Gneča in zastoji zaradi del

Zaradi več obnovitvenih del v Ljubljani je na obvoznih cestah čez ves dan zelo gost promet z zastoji. Še večja gneča se pričakuje ob popoldanski prometni konici, zato so na policiji za čas jutranje in popoldanske konice angažirali dodatne policiste, ki so tam izključno za urejanje prometa.

 

Več avtobusov LPP-ja zaradi obnovitvenih del na cestah vozi po spremenjenih trasah. Trenutno zagotavljajo intervalne prihode avtobusov, vendar pa potnikom vseeno priporočajo, da si ogledajo povezavo obvoza, ki je na njihovi spletni strani in temu primerno prilagodijo potovalno pot. Zaradi del na cestah prihaja tudi do zamud avtobusov v Ljubljano iz vseh smeri. Na glavno postajo prihajajo z 20- do 30-, v jutranjem času tudi s 40-minutno zamudo.

 

Dodatne težave nekoliko povzroča zaprtje Dunajske ceste, ki bo do srede popolnoma zaprta med Tivolsko in Linhartovo cesto zaradi rekonstrukcije križišča Dunajske in Vilharjeve ceste. Za to so se na občini odločili, da ne bi imeli na prvi dan novega šolskega leta na glavni severni vpadnici dveh odprtih gradbišč, poleg dela pri Gospodarskem razstavišču še na delu med križiščem s Tolstojevo in Baragovo ulico ter križiščem s Posavskega ulico in Dimičevo ulico.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...