Evrovizijska kuh’na

manuella
lazarev sergey

Evrovizijska kuh’na

Slovenci imamo zmeraj ogromno povedati o svojih kandidatih na Evroviziji; kako zanič so, kako neprimerni, kako grdo oblečeni, ali celo plagiatorji. No, mi pravimo, da ni tako hudo in hkrati, če že, bi bilo vedno lahko še slabše. Da ne bomo teoretizirali, vam spodaj ponujamo konkretne primere. Malo za šalo, malo zares!

 

Evrovizijska kuh’na 1: Romuniji so nastop na tekmovanju prepovedali zaradi neporavnanih dolgov. Več na posnetku.

 

 

Evrovizijska kuh’na 2: Leta 1990 so španski predstavniki na odru doživeli pravi polom. Ker vokala pevk Azúcar Moreno nista štartala pravočasno, sta pevki odkorakali z odra. Po skoraj dveh minutah intra v pesem so nastop ustavili in znova začeli. Auč!

 

 

Evrovizijska kuh’na 3: Zdravje je zagodlo našemu poslušalcu Dušanu, ki je velik oboževalec Evrovizije in si jo je želel ogledati tudi v Stockholmu. Žal se dogodka ne more udeležiti, vam pa za simbolično ceno ponuja vstopnice za TV-dogodek. Več na posnetku.

 

 

Evrovizijska kuh’na 4: Avstrijskemu predstavniku so leta 2003 prepovedali uporabiti plesno potezo Michaela Jacksona. Bila naj bi preveč “seksi”. Kompromis: Namesto, da bi se prijel za mednožje, se je smel potrepljati po trebuhu. Kliknite na sliko za ogled plesne poteze. Smešno!

alf_poier

 

Mimogrede, Evropsko občinstvo je letos najbolj prepričal Rus Dima Bilan s skladbo Believe, ki je na generalki v nedeljo zdrsnil z odra, vendar se na srečo ni poškodoval. Na drugem mestu je obstala Ukrajina, tretja je Grčija.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...