Eurythmics

annie lennox
dave stewart ringmaster

Eurythmics

Britanski duet Annie Lennox in David A. Stewart je zaslovel v 80-ih. Prvi album In the Garden je izdal leta 1981, svetovni uspeh pa dosegel z albumom Sweet Dreams (Are Made of This) dve leti za tem. Kaj počneta danes?

 

Pevka zdaj že nekdanjega dua Annie Lennox je zgrožena nad nekaterimi mlajšimi glasbenicami. Med drugim jo je vznemiril živi nastop Miley Syrus na podelitvi VMA, pa njen videopost za pesem Wrecking Ball, ob katerega se je obregnila tudi Sinead O’Connor. Za Lennoxovo preveč seksi videospota sta nato posneli še Rihanna (Pour it up) in Britney Spears (Work Bitch). Za britanski radio je zato komentirala, da bi morali takšne videospote označiti kot vsebino za odrasle.

 

Medtem ko se Lennoxova ukvarja z dobrodelnostjo, fotografijo in kritiko, se je nekdanji član dua Dave Stewart zagrebel v televizijske in glasbene projekte. Od leta 2011 je član skupine Superheavy, v kateri so še Mick Jagger, soul pevka Joss Stone, Damian Marley (sin Boba Marleyja) in indijski pevec A. R. Rahman. Poleti je izdal svoj novi singel Every Single Night. Poleg tega pa vodi tudi svojo »precej pisano« glasbeno oddajo The Ringmaster, v kateri je prejšnji teden na primer gostil Colbie Calliat. Kaj mislimo s pisano? Videe si lahko sami ogledate tukaj, spodaj pa si lahko ogledate napovednik dokumentarca o Stewartovem delu. 

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...