Eros Ramazzotti

Eros_Ramazzotti_Photo03_2015_UniversalMusic
Eros_Ramazzotti_Perfetto_Album_UniversalMusic

Eros Ramazzotti

V Stožice nocoj prihaja italijanski zvezdnik Eros Ramazzotti, zato smo mu tudi na Radiu Ekspres povsetili dan in rubriko 6 zvezdniških ob 6h. V Sloveniji smo ga nazadnje gostili leta 2009, tokrat pa se bo pri nas ustavil v okviru svetovne turneje, na kateri promovira svoj zadnji studijski album Perfetto. Bi ga imeli? Potegujte se zanj na našem facebooku. Doslej je izdal 13 studijskih albumov, 3 kompilacijske albume, 3 live albume in 40 singlov, albume pa je posnel tudi za španski in latinsko ameriški trg, kjer je prav tako dobil status megazvezdnika.

 

Koncert se začne točno ob 20:00, predskupine ne bo. Vrata bodo za obiskovalce odprta od 18:30 naprej.

 

Kako nocoj do Stožic?

Vodenje prometa Vojkova cesta bo na delu od Baragove ceste (v smeri Severne obvoznice) urejena v enosmerni odsek. Desni vozni pas bo namenjen liniji BUS in postajališčem, po pasu za nasprotni promet pa bo potekal ostali promet. Predlagana ureditev se bo vzpostavila dve uri pred prireditvijo in odstranila eno uro po končani prireditvi.

 

Z vstopnico imate brezplačen prevoz z LPP-jem do Stožic, ki bo veljala za končno postajo.

LPP bo ob vzpostavitvi spremenjenega prometnega režima zagotovil tudi posebno krožno linijo med okoliškimi parkirišči, ki bo potekala po naslednji trasi : Vojkova – servisna cesta – del krožišča – mali rondo pri Stadionu – Štajerska cesta – Kranjčeva ulica – Tomačevska cesta – obračališče pri Novih Žalah (na parkirišču) – Tomačevska – Kranjčeva – Vojkova – Center Stožice.

 

Kje parkirati v bližini Stožic?

V tem območju je 12 urejenih parkirišč, katerih skupna kapaciteta je 4.169 parkirnih mest: Parkirna hiša v Centru Stožice, Kranjčeva, Žale I, II, III, IV, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV, Modri kvadrat, WTC, Dunajski kristali.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...