Eno leto Kina Bežigrad

kino beigrad
kino beigrad stoli

Eno leto Kina Bežigrad

Kino gledališče Bežigrad te dni obeležuje prvo obletnico delovanja. K njegovem ponovnem zagonu je ustanovitelje spodbudilo stanje v prestolnici, kjer je po umiku filmov distributerja Blitz iz Koloseja v ponudbi nastala praznina. Kino je neodvisen in sodeluje z vsemi distributerji, v programu pa nudi filmske novitete in uspešnice za najmlajše in starejše. Poleg tega je prizorišče številnih gledaliških dogodkov, stand-up nastopov in otroških delavnic.

 

Za otroški program skrbi Gledališče iz desnega žepka, ki ga vodita Lucija Ćirović in Boštjan Štorman. Nedavno so lahko otroci za Bežigradom na primer lahko rajali v družbi Ribiča Pepeta in Mačka Murija. Po vsaki sobotni dopoldanski otroški kino ali gledališki predstavi potekajo brezplačne delavnice, ki so vezane na tematiko predstave ali pa na morebitni bližnji praznik.

 

Prvo obletnico so v kino-gledališču za Bežigradom uradno zabeležili 26. marca, praznovali pa so že 5. marca ob premieri nove stand up predstave Čirovićeve Pred uporabo pretresi!

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...