EMA2017 osebno!

EMA2017 osebno!

Odštevamo dni do začetka izbora EMA2017, na kateri se bo predstavilo 16 slovenskih glasbnikov in skupin v treh večerih. Dogajanje boste lahko v živo in iz prve roke doživeli na Gospodarskem razstavišču 17. in 18. februarja ter finale 24. februarja 2017. Spodaj jih lahko spoznate v  Ekspresnem intervjuju pred EMO2017 v 106,4 sekunde, v katerih odgovorijo na malo bolj in malo manj osebna vprašanja. Njihov podrobnejši opis najdete tudi na uradni strani EME tukaj.

 

>>> Finalni večer izbora EMA2017 bo na sporedu v petek, 24. februarja. V finalu bodo nastopili KiNG FOO, Nika Zorjan, Sell Out in Omar Naber ter Nuška Drašček, Tim Kores, Raiven in BQL. Že imate svojega favorita? <<<

 

 

Na prvem predizboru se bo predstavila tudi LEA SIRK s pesmijo Freedom. V inervjuju tudi, kaj je njena skrivnost iz otroštva. Am.. Poslušajte 😉

 

 

To je Klemen Mramor! Na drugem predizboru bo prvi nastopil CLEMENS s pesmijo Tok ti sede. V intervjuju tudi o bližnjem srečanju s … petelinom … 🙂

 

 

Spoznajte ZALO ĐURIĆ, ki se bo na prvem predizboru predstavila s pesmijo Lalalatino. V intervjuju tudi o modni reviji s piščančki in o njenih ljubkovalnih imenih. Obvezni klik! 🙂

 

 

Tokrat se vam predstavljajo tri dekleta TOSCA BEAT, ki se bodo predstavile na prvem večernem predizboru. Spoznajte Evo, Zalo in Urško.

 

 

Predstavlja se vam velik prekmurski sonček NIKA ZORJAN. Poslušajte, med drugim boste izvedeli, zakaj Nikico Pikico ljubkovalno kličejo tudi Nič.

 

 

Če ti babica noče speči palačink, narediš … kaj … Jojojoj.. Poslušajte, kakšne skrivnosti imajo KING FOO iz otroštva 🙂 Na Emi 2017 se bodo predstavili prvi!

 

 

Pozor fantje! Z MARTINO ŠRAJ oz. INO SHAI se ni za hecat. Zakaj, vam bo povedala kar sama v Ekspresnem intervjuju pred EMO2017 v 106,4 sekunde. Poslušajte.

 

 

Prva kaseta, ki jo je kdajkoli držala v rokah, je bila od Elvisa in Abbe 🙂 Poslušajte, kaj nam je NUŠKA DRAŠČEK še povedala v Ekspresnem intervjuju pred EMO2017 v 106,4 sekunde.

 

 

“Kot najstnica nisem hotela biti punca,” pravi ALYA. V Ekspresnem intervjuju pred Emo2017 v 106,4 sekunde tudi o tem, katera je njena najljubša evrovizijska pesem vseh časov.

 

 

Spoznajte svež in mednarodni duo, ki se bo na Emi2017 predstavil s pesmijo Are you there. KATAYA & DUNCAN KAMAKANA odgovarjata na ekspresnih deset v 106,4 sekunde.

 

 

Med drugim tudi o florescentnih boksaricah na koncertu Big Foot Mame 😉 Spoznajte ALEXA VOLASKA, ki se bo v soboto predstavil z United Pandaz & ARSELLO s pesmijo Heart to Heart.

 

 

Če bi se lahko vrnila v preteklost, bi se vrnila v gotiko, pravi RAIVEN. Poslušajte, kaj še je povedala v ekspresnem intervjuju pred Emo2017. Na Emi jo lahko slišite v soboto.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...