Ekspresna dostava krofov v službo uspela!

Ekspresna dostava krofov v službo uspela!

krofiNa pustni torek smo Ekspresovci na vaše delovno mesto dostavili skoraj 300 svežih krofov iz Lidlove pekarne. Vaša naloga je bila preprosta; morali ste jih naročiti, nato pa poslušati Radio Ekspres. Če smo v programu navedli ime vašega podjetja, ste nas morali poklicati nazaj najkasneje v roku dveh pesmi, predvajanih na Radiu Ekspres. In uspelo vam je, skoraj vsem. Zataknilo se je pri Darsu, kjer so očitno preslišali naše pozive.

 

Krofe smo dostavili v podjetje Hella Saturnus Slovenija, v DZS jih je naročil Aleš, ki je zjutraj doživel tudi prav posebno budnico s trobento. Poslušajte.

 

 

Krofe smo odnesli tudi v Vrtec Vrhnika – Želvica, kjer sta voditeljica Teja Kralj in član Lidlovega ekipe Jure rešila jagodke pred sladkosnedi. Simpatične maškarce so ju pričakale tudi na Pediatrični kliniki. Darja je naročila Ekspresno dostavo krofov za sprejemno pisarno in seveda zjutraj takoj po žrebu v programu Radia Ekspres razpoloženo Tomažu vrnila klic. Prisluhnite.

 

 

Tomaž in Laura sta krofe odnesla v Toyota Center v Ljubljani, kjer je Tomaž z začudenjem neuspešno iskal na stenah koledarje, ki jih bi običajno našli na stenah avtomehničnih delavnic. Zadnji pošiljki pa sta odšli v agencijo OMD in LL Grosist.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...