Dve družini poslali na počitnice v Rovinj!

rovinj_22
rooms_suites_1
M14_011_00018

Dve družini poslali na počitnice v Rovinj!

Dva tedna smo zbirali vaše prijave, v kateri ste nam morali zaupati, katera pesem je vaš družinski hit, tj. pesem, ki jo vsaj deloma poznate vsi člani družine. Prejeli smo številne naslove, za večino hitov pa so zaslužni vaši otroci.

 

Od Gasilca Sama, Čukove pesmi Hubba bubba, tuje uspešnice What does the fox say preko slovenskih uspešnice Jaz sem nor, Ti si moj sonček in pesmi Nuše Derende Energy pa do tujih hitov, kot so Roar, I believe I can fly, Non, je ne regrette rien, Sweet child of mine in Vivo per lei. To so vaši družinski hiti.

 

V petkovem finalu, 4. aprila, smo izžrebali dva srečneža in zavrteli njuna družinska hita na Radiu Ekspres. Takoj sta ju prepoznala in pravočasno poklicala.

 

 

Pri Mateju si prepevajo pesem Alenke Godec Življenje je lepo …

 

 

… pri Alešu doma pa rjovejo na pesem Katy Perry Roar.

 

 

Čestitke obema! Njuni družini pošiljamo v Rovinj, kjer bodo štiri dni bivali v hotelu Eden****, ki je le 200 metrov stran od obale. Ima notranji bazen s slano vodo, zunanji in otroški bazen, savne, fitnes, otroško igrišče … Otroci od 4. do 11. leta starosti se lahko vključijo tudi v miniklub za otroke, zato se zagotovo ne bodo dolgočasili.

 

rovinj_18

 

Tudi vi lahko odpotujete na takšne počitnice:

Tudi drugim poslušalcem in družinam pa omogočamo letovanje med prvomajskimi počitnicami v odličnem hotelu Eden v Rovinju po ugodni ceni. Hotel je dobro poznan po svoji kulinarični ponudbi in je zelo priljubljen med družinami. Več o njem si lahko preberete tukaj, več o ponudbi pa v tejle priponki: Prvomajske počitnice v Rovinju.

 

 

pokrovitelj relax

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...