Drago? Predrago? Dostopno?

Evri

Drago? Predrago? Dostopno?

Zasoljene cene pri naših sosedih Hrvatih v času poletnih počitnic niso nič novega. Čeprav, po drugi strani, povsod po svetu najdemo tako drago letovanje, kot tudi dostopnejše. Za slednjega je pač potrebno malce več iznajdljivosti in predpriprav. Je pa res, da cene na prvi pogled kar malo prestrašijo.

 

Kar 5 evrov boste v Rovinju odšteli za hamburger, 4 evre za pivo v Zrćah. Kaj pa Krk? Ki nam je nekako najbolj »pri roki«? Jutranja voditeljica, Brigita Potočki je poklicala na morje, zanimalo jo je, koliko stane pica, pivo in kepica sladoleda. »45 kun, pivo 15, kepica sladoleda 6,« se je glasil jedrnat odgovor. Torej, če pretvorimo, šest evrov za pico, dva za pivo in 80 centov za kepico sladoleda. To je seveda le ena izmed restavracij, cene se razlikujejo.

 

Ustvarite si mnenje sami in – kot že izpostavljeno – iznajdljivi (lahko) najdete dostopne cene povsod. In še to, z malo sreče lahko z Radiem Ekspres odpotujete na brezplačne (!) all inclusive (!) počitnice na Brač. Podrobnosti in prijave na tej povezavi.

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...