Dobrodelni bazar Sila

Sila

Dobrodelni bazar Sila

Dobrodelni bazaar Sila bo v soboto že 20-tič zapored potekal na Gospodarskem razstavišču. Slovencem je to mednarodno združenje žensk Sila že dobro poznano, njihova predsednica je Vesna Nisha Dolinar. Pravi, da se je društvu na novo pridružila tudi Malezija. “Vsi smo že na trnih, da vidimo, kaj bodo ponudili Malezijci. Po nekaj letih je z nami tudi Južna Afrika, poleg tega pa se predstavljajo tudi Ciper, Italija, Hrvaška, Madžarska, Indija, Kitajska, Japonska, ZDA…”

 

Kar se hrane tiče bo letos najverjetneje najbolj pritegnila eksotična ponudba. “Japonci pripravljajo Suši, tudi na indijski stojnici bo hrana, vedno pritegnejo francoski in nizozemski siri. Pa seveda tudi vodka na ruski ali finski stojnici,” pove Vesna Nisha Dolinar.

 

Letos denar zbirajo za aparat na Pediatrični kliniki, pomagali bodo osnovnošolcem OŠ Božidarja jakca, upokojencem iz Domžal, kliniki za osebe brez zavarovanja. Dobrodelni bazar bo potekal v soboto med 10. in 15. na Gospodarskem razstavišču v Hali A. Vabljeni!

 

Ravno tako vabljeni tudi, da se pridružite naši akciji Dobrodelna zvezdica Radia Ekspres. Kot ste nemara že seznanjeni, zbiramo prispevke, s katerimi bomo kupili hrano in jo podarili Anini zvezdici. Ta bo poskrbela, da bodo hrano dobili res pomoči potrebni posamezniki in družine v Sloveniji. Podrobnosti na tej povezavi.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...