Dobrodelna zvezdica Radia Ekspres še ta teden

Grega in Urka

Dobrodelna zvezdica Radia Ekspres še ta teden

S pomočjo naših poslovnih partnerjev in naših poslušalcev smo v okviru Dobrodelne zvezdice Radia Ekspres zbrali že res precej nakazil, denarja, s katerim bomo kupili hrano in jo predali zavodu Anina zvezdica. Ta bo nedvomno poskrbel, da bo pomoč prišla v prave roke.

 

Kako pomagati, podrobno preberite na tej povezavi. Zakaj pomagati? Odgovor na to pa nosi vsak v svojem srcu. Na Radiu Ekspres smo decembra slišali že številne odgovore na to vprašanje, izredno prepričljiv je bil tudi 11-letni Nejc iz OŠ Vižmarje – Brod. Učenci te šole so v lanskem letu zbrali precej hrane za socialno ogrožene. Zbirajo jo tudi letos, Nejc pa med drugim v skladišču Anine zvezdice pomaga to hrano tudi sortirati in deliti.

 

“Že velikokrat sem videl ljudi, ki tudi jokajo. Ne morejo verjeti, da to hrano kar dobijo. Res lepo je videti, da ljudem pomagamo. Nekateri odrasli iz svojih paketov vzamejo sladkarije ven in rečejo, naj jih damo raje otrokom.”

 

Nejc tudi poslušalcem Radia Ekspres poziva k pomoči. “Če boste to storili, boste pomagali družinam, ki nimajo. Osrečili jim boste božič, da bodo lahko vsaj pojedli kakšno meso, sladkarijo, dobili morda tudi kako darilo. To je res nekaj najlepšega, kar lahko za božič storite.”

 

Je sploh potrebna še kakšna beseda? Pomagajte, če lahko…

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...