Depeche Mode z video antologijo

depeche-mode

Depeche Mode z video antologijo

Britanska skupina Depeche Mode pripravlja svojo prvo video antologijo, ki bo izšla 11. novembra na treh DVD-jih. Glasbeni videi in filmi bodo predstavljali več kot tri desetletja uspešnega dela skupine. Slovijo po inovativnosti, nekateri pa tudi po provokativnosti. In posneli so jih številni priznani režiserji, kot so Julien Temple, Anton Corbijn, D.A. Pennebaker in John Hillcoat.

 

Antologija bo obsegala štiri ure videov zasedbe, nastalih med letoma 1981 in 2013, ter dodatni dve uri komentarjev. Člani skupine so poudarili, da so imeli njihovi videospoti vselej ključno vlogo pri predstavitvi delovanja skupine. Dodali so, da se je bilo med pregledovanjem gradiva krasno vrniti v preteklost in podoživeti nekdanja občutja ter se spominjati starih časov.

 

“Neverjetno je, da smo končno vse videe združili na enemu mestu in upamo, da bodo tudi oboževalci uživali v popotovanju skozi čas,” piše na uradni spletni strani skupine. Videi bodo pod naslovom Depeche Mode’s Video Singles Collection izšli pod okriljem Sony Music Entertainment.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...